Missa inte nästa match!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Staffanstorp United FC
Glädje - Gemenskap - Utveckling
P-10

Fotboll i Staffanstorp för alla killar födda 2010!

Vi är en stor trupp med pojkar födda 2010 och träningar genomförs på Staffansvallen i Staffanstorp. Vi tränar måndagar kl. 18.30 till 20.00 och onsdagar kl. 19.00 till 20.30 på konstgräs året runt, så länge vädret tillåter.

 

För nya spelare tillämpar vi provspel efter överenskommelse. Vid intresse, skicka ett mail till ledarep10@staffanstorpunited.se så hör vi av oss för lämplig dag att provträna.

 

Väl mött / Ledarna i P10

 

Vid frågor kontakta oss gärna med ett mail till ledarep10@staffanstorpunited.se.

Vi finns även på FB: https://www.facebook.com/groups/789622651150993/

 

Staffanstorp United P10 - Varje måndag och onsdag på Staffansvallen i Staffanstorp!

Länk till föräldramöte online
2021-04-20 20:54

Hej alla föräldrar i P-10,

 

Imorgon onsdag klockan 19:00 håller vi, som tidigare kommunicerats, ett föräldramöte online.

 

För att ansluta till mötet klickar ni på länken nedan.

 

Microsoft Teams meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

 

/Ledarna, Staffanstorp United P-10

Föräldramöte online 21/4
2021-04-12 21:56

Hej!

 

Onsdagen den 21/4 klockan 19:00 kommer vi hålla ett föräldramöte online.

 

Vi kommer att återkomma med praktisk information gällande hur ni ansluter till mötet.

 

Förhoppningen är att vi på mötet ska kunna informera om kommande seriespel men rådande situation med smittspridning gör att läget är ytterst oklart.

 

Med vänliga hälsningar

Ledarna P-10

 

Inlämning matchkläder, byte storlekar
2021-02-15 14:15
Hej,

Inom klubben kommer vi utföra byten av matchkläder mellan spelarna då kläderna snabbt blir små när killarna växer. Detta arrangeras av ledarna och är alltså inte en allmän klädbytardag.

Det som vi ledare dock behöver att ni föräldrar hjälper till med:

1, Prova matchkläderna hemma. Är kläderna för små för kommande säsong så lägg dem i en påse och märk påsen med spelarens namn.

2, Lämna in påse till ledarna i samband med träning idag (måndag 15/2) eller på onsdag (17/2).

3, Finns ingen möjlighet att komma till träningen så lämnas kläderna i sin märkta påse på Per-Nilsabyn 2, på torsdag (18/2) mellan klockan 18:00 - 19:00.

Kläder som inte är inlämnade senast på torsdag klockan 19:00 kommer ej att kunna bytas inför kommande säsong.

Vid lämnande av märkt påse kommer ansvarig ledare dokumentera vem som lämnat in vad.
Glöm ej vatten!
2020-08-10 14:52
Hej!

Med tanke på värmen när vi tränar så skickar vi en påminnelse att ta med vatten. En extra flaska för att kunna kyla ner huvudet kan även vara en bra idé.

/Ledarna
Staffanstorp United P-10
Ingen träning på måndag.
2020-04-11 14:55
Annandag påsk, måndag 13 april håller vi påskledigt.
Vi tar nya tag på onsdag då vi tränar som vanligt 17.30-18.30. Ses då. 👍

Tills dess önskar vi ledare er alla en riktigt Glad Påsk! ⚽️🐣🐥
Föräldramöte och information om träning i vinter
2019-10-24 15:15
Hej alla föräldrar!

Den 11:e november kommer vi köra ett föräldramöte i klubblokalen på Staffansvallen. Det är viktigt ni närvarar på detta möte för att verksamheten ska kunna fungera på bästa sätt.

Tid för mötet är 17:30 - 18:25 dvs. under pågående träning för killarna.

På mötet kommer vi bland annat informera om hur vi planerat vintersäsongen, vad som gäller praktiskt på våra träningar samt gå igenom förenings policy.

Vi önskar att samtliga läser igenom förenings policy innan föräldramötet så vi kan ha en givande dialog under mötet. För föreningens policy se https://www.staffanstorpunited.se/dokument/?ID=257187


Som förhandsinformation gällande vintersäsongen så ser det ut enligt följande:


Vi tränar som vanligt (måndagar och onsdagar 17:30 - 18:30), fram till och med onsdagen den 13:e november.

Den 17:e november börjar vi med inomhusträning på söndagar.
Träningen kommer att gå av stapeln i Staffanshallen, som ligger vid Hagalidskolan i Staffanstorp. Tiden vi har fått är 10:30 - 13:00 och den tiden kommer vi dela upp i två pass varav respektive kille blir tilldelade ett av dessa pass. Vi återkommer med vilken start- och sluttid respektive kille har fått tilldelat.

I samband med att vi börjar träna inomhus på söndagar så slutar vi träna utomhus på måndagar men fortsätter utomhus på onsdagar.

Den sista träningen utomhus i år kommer att ske onsdagen den 11:e december. Efter det gäller endast inomhusträningar. Utomhusträningar kommer att starta igen i början på februari. Exakt startdatum för detta återkommer vi med utifrån rådande väderförhållanden.

Om ni har några frågor eller egna punkter som ni anser behöver belysas på föräldramötet så är ni välkomna att kontakta oss via mail: ledarep10@staffanstorpunited.se

Med vänliga hälsningar
Ledarna i Staffanstorp United P10
En påminnelse om kallelser och det dolda arbetet bakom
2019-08-13 10:02
Nu är höstsäsongen igång efter gårdagens träning. Det var roligt att se så många träningssugna killar åter efter sommaruppehållet.

För 5 av 6 lag spelas den första matchen redan nu till helgen. Det "sjätte laget" har sin första match efterföljande helg och sen rullar det på.

I och med att matchspelet nu startar så kommer er app och e-postkorgar att börja få lite tillökning, i form av kallelser. En del av er har redan sett detta och svarat, en del kanske behöver någon dag till för att få ihop livspusslet när arbete och fritidsaktiviteter knackar på dörren i snabb takt.

Från oss ledare så har vi en stark önskan att ni snarast möjligt svarar på era kallelser under hösten. Svarar ni nej så ange gärna med en kommentar om det finns ett intresse/möjlighet av att spela den andra dagen aktuell helg. Detta ger oss en mycket större möjlighet att pussla ihop lagen, så att alla som vill spela ska få en chans till detta. 

Vi ser fram mot en rolig och utvecklande höst tillsammans med era barn. Om ni har några frågor eller funderingar (stort som smått) så önskar vi att ni skriver till oss på följande adress: ledarep10@staffanstorpunited.se

Med vänliga hälsningar
Ledarna i Staffanstorp United P-10

 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners
Matchsponsorer 2023