Missa inte nästa match!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Staffanstorp United FC
Glädje - Gemenskap - Utveckling
Fotboll För Alla

Bli medlem i Staffanstorp United FC
BLI MEDLEM
Välkommen!

Välkommen till Fotboll för Alla – laget för barn och unga med funktionsvariationer. Vi erbjuder en lekfull och kravlös fotbollsträning, där det viktigaste är att ha riktigt kul! 

 

Vi tränar utomhus på Staffansvallen IP plan 5B (Staffansvägen 5B, Staffanstorp) april till oktober, och i Hjärupshallen (Centrumstigen 3, Hjärup) oktober till april.

 

Träningstid 11 april – 13 juni 2021:

Kl 11.00–12.00 för båda träningsgrupperna.

 

Träningen är indelad i två träningsgrupper, med fasta ledare knutna till varje grupp:

- "Äldre" gruppen för dig som är ungdom (ca 10-18 år) eller har vissa koordinationsproblem och bristande teknik, men har spelförståelse och ev. fotbollsvana. 

- "Yngre" gruppen för dig som är barn (ca 5-10 år) eller nybörjare.

 

Corona

Till följd av de strikta restriktionerna och den höga smittspridningen i Skåne, har den fysiska träningen varit inställd en längre tid men är nu uppe och rullar igen (2021.04.04). 

 

Varmt välkommen!

 

Kontakt:   Madeleine Nimby eller fotbollforalla@staffanstorpunited.se

Träning startar igen efter långt uppehåll
2021-04-04 13:31

Vi kan nu bekräfta träningsstart söndagen den 11 april på Staffansvallen IP, plan 5. Vi tränar kl 11.00–12.00 varje söndag fram till sommaravslutningen den 13 juli.

Vi ber alla att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilket innebär att man stannar hemma vid minsta lilla symtom. Vi ber er också att följa principen "1 förälder per barn", vilket betyder att en förälder per barn kan följa med till träningen.

Vi fram emot att äntligen få träffas igen efter ett långt uppehåll! 

 

Med vänliga hälsningar,

Alla ledare i Fotboll för Alla

Utomhusträning prel. start 11 april 2021
2021-03-08 15:55

Uppdatering gällande Fotboll för Alla och coronaviruset

 

Med anledning av den omfattande smittspridningen som fortsatt råder, är hela inomhussäsongen, som löper fram till påsk inställd.
Detta då vi både har spelare och ledare som befinner sig i riskgrupp, samtidigt som inomhusträningen är svår att "coronasäkra".

Med reservation för den fortsatta smittspridningen, är emellertid vår förhoppning att kunna dra igång träningen igen söndagen den 11 april 2021, utomhus på Staffansvallen IP (plan 5).
Om situationen tillåter det, kommer vi också vidta åtgärder för att göra utomhusträningen så säker som möjligt för alla inblandade. Vi kan redan nu meddela att träningen förmodligen inte kommer att ske i helgrupp, utan spelare kommer troligtvis delas in i mindre & fasta grupper med tillhörande tränare.

Vi kommer återkomma i början av april med mer info om ovanstående, och bekräfta träningsstart – förutsatt att situationen tillåter det.

 

Tills dess uppmuntrar vi våra medlemmar att utföra "Veckans utmaningar" på vår Facebook, och delta på våra digitala träningspass på Zoom.

 

Med vänliga hälsningar,

 

Alla ledare i Fotboll för Alla

Onlinebaserad träning terminen ut
2020-11-19 16:37
Med anledning av att Covid-19-restriktionerna har förlängts och att smittotalen i Skåne är fortsatt höga, har Fotboll för Alla valt att förlänga den onlinebaserade träningen till att gälla terminen ut (sista dag 13 december). 

Detta innebär att vi kommer fortsätta med "Veckans utmaningar" varje vecka, samt onlineträning live på Zoom varje söndag. Detta gäller v 48, 49 och 50
Onlineaktiviteter med Fotboll för Alla
2020-11-08 12:41
Bild från Fotboll för Allas sommarläger i samarbete med Malmö FF. Fotograf: Andréa Sjögren, Malmö FF
Nu lanserar Fotboll för Alla Onlineaktiviteter! Antar du utmaningen?!

Till följd av att våra fysiska träningar har ställts in p.g.a. Region Skånes nya Corona-restriktioner, så lanserar Fotboll för Alla två helt nya (och smittsäkra) onlinekoncept som våra spelare deltar i under en 3-veckors period.

1. "Veckans utmaningar": Varje vecka släpps 5 nya fotbollsutmaningar på vår Facebook-sida. Du får 1 poäng för varje utförd utmaning, och genomför du dessutom alla utmaningar tillsammans med en kompis/förälder/syskon/annan så erhåller du 1 bonuspoäng! 

Alla barn som deltagit i "Veckans utmaningar" och lyckats samla ihop mer än 10 poäng innan perioden är slut, erhåller ett fint pris. Lyckas laget samla ihop totalt 150 poäng, utlovas ytterligare en överraskning för hela laget! Nya utmaningar släpps v 45, 46 och 47. Antar DU utmaningen?!

2. Gympa-/träningspass online: Två söndagar i rad erbjuder vi träningspass via Zoom, ledda av externa och erfarna barn- och ungdomsinstruktörer! 

Träningspass #1: Söndagen den 8 nov kl 11.30 – 12.00. 
Instruktör: Fanny Svensson, Nordic Wellness Löddeköpinge

Träningspass #2: Söndagen den 15 nov kl 11.30 – 12.00. 
Instruktör: Linda Kronholm, Energicenter Staffanstorp


Uppdaterade riktlinjer gällande Covid-19
2020-10-30 14:49
Vi på Fotboll för Alla följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och till följd av Region Skånes nya restriktioner (2020.10.28) ställer vi in träningen fram till den 17 november, då nya beslut tas. Samtliga nya restriktioner går att läsa här: https://www.skane.se/Halsa-och-vard/hitta-vard/covid-19-coronavirus/

Vi vill att träningen skall vara en trygg och säker plats för våra medlemmar och tränare. Vi följer situationen noggrant och hoppas kunna återstarta träningen snart igen.

Kom ihåg att tvätta händer, använd handsprit, åk inte kollektivt om du inte måste, och håll distans. Ta hand om er!
Nyhet! Armband "Fotboll är för Alla"
2020-09-20 15:34
Nu finns armbandet "Fotboll är för Alla" till salu i MFF-shopen!

Köp armbandet här: https://www.mffshopen.se/nyheter/armband-fotboll-ar-for-alla

"Under parollen "MFF stödjer" anordnade Malmö FF sommarfotboll för barn med olika funktionsvariationer. 

Fotboll för för alla och detta kan ni nu vara med och stödja.

Beställ armbandet för allas lika värde till dig själv, familjen eller företaget (exklusiv upplaga). 

Överskottet går till verksamhet för barn med funktionsvariation." Text: Malmö FF
MFF arrangerar unikt fotbollsläger för FFA
2020-07-28 16:48
Foto: Andréa Sjögren – Bild från lägrets andra dag

Under veckan arrangerar MFF tillsammans med ”Fotboll för Alla” sommarfotboll för barn med funktionsvariationer. Idrotten skapar glädje och gemenskap, Malmö FF vill att fotbollen ska vara inkluderande och öppen för alla. 


Det finns fortfarande ett stort behov av idrottsaktiviteter som är anpassade till barn med särskilda behov. Projektet ”Fotboll för alla” drivs idag med stort engagemang av Staffanstorp United och FC Staffanstorp. Varje vecka träffas flickor och pojkar i alla åldrar, för att träna tillsammans.


Malmö FF vill att alla ska ges möjlighet att spela fotboll. Du kan stötta initiativet genom att köpa vårt armband, ingen kan göra allt – men alla kan göra något. 

Armbandet finns snart till försäljning i MFF Shopen och alla intäkter går till att finansiera sommarfotbollens aktiviteter, utrustning och mat. Vid överskott skänker Malmö FF pengarna till Lifewatch.


Text: Malmö FF

Reportage: https://www.mff.se/ingen-kan-gora-allt-men-alla-kan-spela-fotboll/

BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 16/04 12:04 
Hem, 30/03 12:07 
Hem, 26/03 15:11 
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners
Matchsponsorer 2020