Missa inte nästa match!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Staffanstorp United FC
Glädje - Gemenskap - Utveckling
A-lag


Följ herrarna på instagram!
2021-04-07 20:58

Herrlaget har en instagram där man tänker lägga upp regelbunden info. In och följ!

 

- Staffanstorpunitedherr är instanamnet! 

Första 2-3 veckorna
2021-02-10 19:21
Godkväll!

En liten kort sammanfattning från sina första veckor som tränare för herrlaget.

Då man själv blev klar den 1 november, så dröjde det närmare 3 månader innan man fick hålla sitt första pass samt träffa hela truppen. Med riktlinjer samt restriktioner vi följer för fullt så blir det mycket rörelse i olika grupper. 

Efter en 2-3 veckor börjar man få sig en ordentligt bild på grabbarna. De första passen var lite ringrostiga (vilket var väntat efter sånt långt uppehåll), men nu känns det som vi är på gång. Många duktiga spelare som fanns i den befintliga truppen, som nu spetsas med namnkunniga nyförvärv från högre divisioner. Jag tycker det är väldigt kul att se alla gamla och nya spelare dra åt samma håll direkt, och verkligen visa framfötterna. Spelartyperna och personligheterna vi har fått in är perfekta, då de verkligen visar vägen samt skapar en bra balans mellan ungt och gammalt. 

Träningsmatcherna skulle vi börjat med i helgen, mot div 3 laget Åkarps IF. Tyvärr ställs den in då vi inte får spela några matcher. Vi hoppas att restriktionerna ändras snart, så att vi får träna tillsammans med hela truppen, och sen framförallt spela lite matcher.

Grabbarna kämpar på och ska ha en stor eloge för detta. Jag hoppas och tror att detta kommer bli en riktigt spännande säsong för laget.

På återseende!

/ Kim
RESTRIKTIONER
2021-02-10 16:58
 
Första förslag på serieindelning
2020-11-05 10:42
Serieindelning
Så här ligger första förslaget.

 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners
Matchsponsorer 2020