Missa inte nästa match!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Staffanstorp United FC
Glädje - Gemenskap - Utveckling

Bli medlem i Staffanstorp United FC
BLI MEDLEM
Välkommen till Staffanstorp UnitedVälkommen till Staffanstorp United

Vi är en av regionens största och mest spännande föreningar. Klubben är ett samgående mellan Kyrkheddinge IF och Staffanstorps GIF. Med Staffansvallen som utgångspunkt, bedriver vi en utmärkt ungdomsverksamhet för fotbollsspelare på alla nivåer. Vi strävar efter att vara en öppen och inkluderande förening, för alla. Med ledorden glädjegemenskap, och utveckling, arbetar vi aktivt för att nå detta mål. Välkommen!Individuell Fotbollsträning i Skåne
2021-07-02 21:40

Nu är anmälan öppen för ”Individuell fotbollsträning i Skåne”, ett initiativ av vår samarbetsklubb Torns IF för att stärka fotbollen i regionen.

 

Konceptet innebär att spelare i åldrarna 13-16 år oavsett förening att få möjlighet att fördjupa sig i främst olika tekniska moment och utveckla spetsegenskaper inom dessa. Träningarna, som generellt kommer bedrivas på söndag eftermiddag/kväll, kommer innehålla ca 4-8 spelare från olika föreningar och ledas av två ledare från Torns IF - Hampus Danielsson samt Nima Mahoutchian, två välkända profiler inom ungdomsfotbollen i Skåne.

 

Som medlem i Staffanstorp United får man rabatt på priset och betalar 200kr per pass som man anmäler sig till. Ordinarie pris är 250kr. Samtliga spelare har dock möjlighet att få två gratis pass för att testa på innan man behöver betala något.

 

Vv notera att detta är en aktivitet som arrangeras av Torns IF. Vid frågor vänligen kontakta Hampus Danielsson, Torns IF, på 0725-167720.

 

För mer information samt anmälan, kolla in

https://www.instagram.com/ifts_2021/

Sportringen har stängt v 27-28!
2021-07-02 05:41

Hej alla!

 

Nu håller vi semesterstängt i två veckor.

 

Ha en skön sommar

 

Vi är tillbaka måndag 19/7 igen

 

Mvh, Sportringen

 

PÅGACUPEN 2021 30-31 OKTOBER
2021-06-30 19:27

Läs mer här https://www.procup.se/cup/34668.htm

Finns även mer inormation under fliken Evenemang

Glad Midsommar!
2021-06-24 11:42

Glad Midsommar önskar Kansliet!

 

Jag är tillbaka på måndag igen

 

Trevlig Helg

 

Hälsningar Maria

Spela midsommarbingo?
2021-06-22 06:18
 
Föreningens lott-ansvarig Ulf Fransson erbjuder även gratis hemkörning inom Staffanstorp (lotterna läggs i era brevlådor). Ring Ulf på 070-736 41 21, betalning av lotterna via swish.

Du kan också köpa digitala Bingolotter på denna länk:
Vi är på gång igen som förening, vilket är så härligt!
2021-06-16 09:48
Alla lag har kämpat på under pandemitider och än är det inte över......vi fortsätter att hålla i och ut....
 
Våra 05:or delar sin kämparinsats med oss alla:
 
Som en fågel Fenix som reser sig ur askan är nog det närmaste vi kan beskriva killarnas start på denna säsong. Efter en något underlig start på året med pandemibesked som skiftar hela tiden och turbulent skifte i truppen så har killarna kommit igång som ett lag och försöker spela sitt spel i varje match. Inte alltid att allting klaffar men stegvis går det framåt. 
 
Efter en uppskjuten seriestart och två träningsmatcher så var det äntligen seriestart den 22 maj, något som vi alla har sett fram emot. 
 
I Skåne A har startade killarna mot Vellinge IF, ett lag vi vet brukar spela bra fotboll och som brukar vara jämna matcher. Med ett delvis nykomponerat lag fick vi snabbt utdelning på ett litet annat vis än vad vi brukar med en 4-1 vinst efter bra spel och stort övertag. Flera målskyttar i matchen, Felix 1, Fabian 1 och Noel på 2 mål. Precis den starten på serien som vi önskade.
 
Andra matchen i serien mot LB07 på bortaplan på gräs vilket inte är vår favoritunderlag. Inte för att det spelade någon roll då vi effektivt vann med 4-1 efter mål av Teddie och hattrick från Noel. Hackande spel men effektiva när vi får upp farten.
 
Tredje matchen i serien mot Veberöd som får räknas som derby då flera killar går i samma klasser i idrottsklassen på Hagalid vilket märktes i matchen. Mer nervöst och mer varierat spel. Massor av chanser för oss, över 18 st varav 12-13 är mycket fina chanser men skärpan saknas denna dag samt en duktig målvakt i Veberöd. Efter en neslig straff vinner Veberöd med 0-1 och årets första förlust är ett faktum. En match som präglas av mycket kamp och missade målchanser.
 
Fjärde matchen för våren, borta mot duktiga Landskrona Bois som vi har sett spela mycket fin fotboll i inledningen på serien. Första halvlek startar i ett frenetiskt tempo med ett, två och tre mål av killarna med mål från Teddie, Felix och Albin Lamartine. Andra halvlek lite stökig med märkliga utvisningar, avbrott och trötta killar. Landskrona får reducera två gånger och vi missar 4-5 vassa lägen men matchen slutar med en 2-3 vinst och årets tredje vinst är ett faktum. Första halvlek mycket bra, andra mer trötta och sjunker för lågt samt skador på några spelare gör det tuffare dock en fin vinst inför en stor bortapublik!
 
Nu är vi halvvägs i en något förkortad serie med 3 vinster och 1 förlust och med en målskillnad på 11 - 4. Härnäst väntar FC Rosengård till helgen.
 
//Tränarna P05
Föräldrarträningen "CaveMan" har startat på Vallen!
2021-06-14 10:27

Alla medlemmar är välkomna; föräldrar, ledare och barn (födda 06 eller tidigare).

 

Vad är Föräldrarträningen CaveMan:
CaveMan är ett back to basicpass som passar alla med mycket tempo och härlig gemenskap. Vi jobbar med enkla och roliga hjälpmedel till musik och coachning.

Alla övningar har så att man kan skala av efter deltagarens förmåga.

Passen är ca 1 timme.

Vi tränar:

Onsdagar kl 18.00

Fredagar kl 8.30 (WOD - Workout of the day, utan redskap) med start på midsommarafton 25/6

Söndagar kl 17.00

 

Kostnad: Gratis för alla medlemmar i Staffanstorp United 

Bli medlem på länken nedan, kostnad 200 kr

https://www.staffanstorpunited.se/newMember/?ID=257183

 

Vid frågor kontakta Ola Mårtensson: ola.martensson77@gmail.com

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
A-lag, 29/07 21:50 
Juniorer , 28/07 09:57 
P-06 , 18/07 19:11 
P-06 , 14/07 06:29 
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners
Matchsponsorer 2021