Missa inte nästa match!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Staffanstorp United FC
Glädje - Gemenskap - Utveckling

Bli medlem i Staffanstorp United FC
BLI MEDLEM
Välkommen till Staffanstorp UnitedVälkommen till Staffanstorp United

Vi är en av regionens största och mest spännande föreningar. Klubben är ett samgående mellan Kyrkheddinge IF och Staffanstorps GIF. Med Staffansvallen som utgångspunkt, bedriver vi en utmärkt ungdomsverksamhet för fotbollsspelare på alla nivåer. Vi strävar efter att vara en öppen och inkluderande förening, för alla. Med ledorden glädjegemenskap, och utveckling, arbetar vi aktivt för att nå detta mål. Välkommen!Ny satsning på barnfotbollen – United anställer Barnfotbollscoach
2019-04-23 16:44
Blerim Arifi
Staffanstorp United under våren valt att göra en ny satsning på barn- och ungdomsfotbollen i föreningen,
genom att – med stöd av Skånes FF – anställa en så kallad barnfotbollscoach. Coachen huvuduppgift är att stötta föreningens ledare och tränare i deras vardag med barnen – det gäller både träningssituation, matchmiljö och andra sammanhang. Härigenom skall denna bidra till att säkerställa att vi har en positiv fotbollskultur med barnets bästa i fokus; en miljö där vi ser alla barn och ger dem rätt förutsättningar att lyckas utifrån deras egna förmågor och målbilder. Förhoppningsvis kan vi då, på ett än bättre sätt, uppfylla vår vision om så många som möjligt, så länge som möjligt, i en så bra miljö som möjligt. 

Satsningen vänder sig till aktiva i Fotbollsskolan – P12. I vår förening kommer Blerim Arifi, aktiv i P05 och även i FCS, fylla rollen som barnfotbollscoach. Detta betyder att Blerim kommer att cirkulera på dessa lags matcher och träningar under våren, för att vara ett positivt stöd till både ledarna och barnen. 
Blerim kommer att nås på barnfotbollscoach@staffanstorpunited.se Föräldraträningen är igång!
2019-04-22 16:25
Hej alla föräldrar, se hit: nu är föräldraträningen igång för fullt igen!

Alla är välkomna – alla kan delta utifrån sina egna förutsättningar! Kostanden är ett medlemskap i föreningen (100 kr) för träning i ett helt år. 

Vi tränar varje onsdag! 
Klockan 17.45-18.30 på Staffansvallen. Ingen föranmälan behövs. Välkomna!

Kontakt: Linda Kronholm 
info@kronholms.se

25 000 kronor till Fotboll för Alla
2019-04-16 20:24
För några veckor sedan anordnade Staffanstorps Rotaryklubb en stor välgörenhetskonsert till förmån för Fotboll För Alla. Ett fantastiskt roligt initiativ som resultat i att man förra veckan överlämnade en check på 25 000 kronor under en av lagets träningar. På närmare två år har laget växt från 4 ungdomar till närmare 40 och nu skall pengarna användas till att försöka nå ut till ungdomar på ännu fler orter 🌟
Nu startar fotbollsskolan!
2019-04-03 11:34
 
Kunglig glans på Staffanstorp United – igen!
2019-04-02 14:21

För andra året i rad har Staffanstorp United en kandidat med i Konungens Stiftelse för Ungt Ledarskaps topp-10 lista. Förra året mottog Staffanstorp Uniteds ordförande Gustav Plantin priset, och detta år är Fotboll för Allas Madeleine Nimby nominerad för sitt arbete för att etablera och utveckla laget till Skånes största av sitt slag. Fantastiskt kul!

Här följer en längre intervju med Madeleine, gjord av StaffanstorpsAktuellts Ivar Sjögren. 

Välkommen till vår nya hemsida!
2019-03-28 21:03
Hej, 

Och välkomna till vår nya hemsida! 
Staffanstorp United kan glatt meddela att vi ingått i ett fördelaktigt samarbete med SportAdmin, som bland annat står bakom Malmö FF och Malmö Redhawks medlemssystem. Detta betyder att hemsida, fakturering, närvaro, träningstider m.m kommer att uppdateras i detta nya system, och inte Svenska Lag. 
Vi uppmuntrar därför våra medlemmar och ledare att hämta hem Sportadmins Medlemsapp, alternativt SportAdmins ledarapp (endast för ledare). Både finns där appar finns via sökordet "Sportadmin".

Hemsidan är emellertid fortsatt under uppbyggnad, och vi ber därför alla besökare att ha överseende med detta!

Välkomna! 

Styrelsen & Kansliet, Staffanstorp United
A-lag
Träningsmatch !
2019-03-13 12:59, A-lag

Imorgon lördag klockan 13.00 är det dags för första träningsmatchen 2019.

Vi välkomnar Lunds SK, domare och publik.

 

Kaffe & vaniljsnäcka 20 kr

 

// Levin

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners