Missa inte nästa match!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Staffanstorp United FC
Glädje - Gemenskap - Utveckling

Bli medlem i Staffanstorp United FC
BLI MEDLEM
Välkommen till Staffanstorp UnitedVälkommen till Staffanstorp United

Vi är en av regionens största och mest spännande föreningar. Klubben är ett samgående mellan Kyrkheddinge IF och Staffanstorps GIF. Med Staffansvallen som utgångspunkt, bedriver vi en utmärkt ungdomsverksamhet för fotbollsspelare på alla nivåer. Vi strävar efter att vara en öppen och inkluderande förening, för alla. Med ledorden glädjegemenskap, och utveckling, arbetar vi aktivt för att nå detta mål. Välkommen!Nästa nyförvärv klart!
2020-12-01 15:11
Nästa nyförvärv klart

Vi är glada att hälsa målvakten Tobias Kristensson välkommen tillbaka till Staffanstorp.
Började i Kyrkheddinge IF som 4 -åring innan han lämnade för Staffanstorps GIF. Hamnade sedan i MFF:s ungdomsverksamhet ett par år innan flytten gick till Lunds BK. Efter en axeloperation blev det Eslövs BK och nu senast i Nike i div. 3.
Vad är dina styrkor?
Spelet med fötterna och närspelet.

Varför blev det Staffanstorp United?
Ser fram emot ett spännande år med Staffanstorp. Ville  komma tillbaka nu och det känns som något bra är på gång och det vill jag vara med på så tidigt som möjligt.
Har också hört mycket gott om Marius som också är ny i klubben och även  Pontus och det ska bli spännande att flera målvakter kan sporra varandra.  
    
Staffanstorp United FC, herr
Ulf Lindblad 
Ny Målvakt klar Herr
2020-11-25 11:55
Vi är glada att få presentera vår nya målvakt Marius Helstad som senast representerat Eslövs BK i div 2.
Vi hälsar honom varmt välkommen till vår klubb. 

Se bifogad länk för mer information 

(ctrl+klick för att följa länk)

Ulf Lindblad
Staffanstorp United FC 
Uppdaterade riktlinjer gällande Covid19 (2020-11-20)
2020-11-20 15:44

Uppdaterade riktlinjer gällande Covid19 (2020-11-20)

 

Skånes Fotbollförbund och Staffanstorps Kommun har denna vecka uppdaterat sina direktiv med skärpta regler med avseende på att minska smittoriskerna för Covid-19.

Dessa kan läsas i sin helhet på  http://www.skaneboll.se/arkiv/2020/11/skarpta-restriktioner-for-fotbollen-i-skane/ respektive https://staffanstorp.se/2020/11/17/covid-19-nya-beslut-for-att-minska-smittspridningen/

Kultur & Fritid inom Staffanstorps Kommun har dessutom skickat specifik information till idrottsföreningarna i Staffanstorp. Denna innebär bla att det inte är tillåtet med publik, föräldrar eller andra som inte deltar i aktiviteten på idrottsanläggningar i kommunen, Staffansvallen inkluderat.

Enligt direktiven från Skåneboll skall träning om möjligt genomföras utomhus. Då samtliga lag i Staffanstorp United har möjlighet till detta och för att som förening bidra till minskad smittorisk i samhället så ställs inomhusträningen in för berörda lag.

 

Direktiven från Region Skåne gäller till 13 december och Staffanstorps Kommuns gäller till 15 januari. Styrelsen kommer under följande vecka förtydliga vad detta innebär för vår verksamhet. För stunden gäller därför följande direktiv för Staffanstorp United tills vidare:

·         Spelare födda 2005 och senare kan fortsätta med att bedriva träning i enlighet med direktiv och råd från hälsovårdsmyndigheter.

·         Träningar skall genomföras utomhus.

·         Träningar måste genomföras utan publik, föräldrar och andra som inte aktivt deltar i verksamheten.

·         Spelare och ledare som deltager i träning måste känna sig 100% friska och inte uppvisa något sjukdomssymptom.

·         Spelare födda 2004 och tidigare får ej deltaga i träning på Staffansvallen.

·         Inga tävlings- eller träningsmatcher får spelas.

·         Inga lag får spela matcher utanför Skånes gränser.

·         Gemensamma träningar med andra klubbar får ej arrangeras.

·         Klubblokalen får ej beträdas.

·         Omklädningsrummen får ej beträdas.

·         ”Röda huset” får ej beträdas.

·         Kiosken har stängt för säsongen och öppnas tidigast i februari.

·         Frimånaden har startat. Spelare som är i processen att byta klubb måste iaktta största försiktighet och säkerställa att man är 100% frisk innan man tränar med en ny klubb.

I övrigt gäller direktiv, råd och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, Region Skåne och Staffanstorps Kommun gällande vårt gemensamma mål i att begränsa smittspridningen av Covid-19.

Fler uppdateringar kan komma inom kort och med kort varsel. Vi inom styrelsen har full förståelse att detta inte är optimalt för alla men vi kan garantera att vi gör allt vi kan för att så många som möjligt ska kunna spela fotboll och detta så säkert som det möjligt är.

 

 

Vid frågor, vv skicka till styrelsen@staffanstorpunited.se

 

 

Mvh

 

Styrelsen

Staffanstorp United

Ny spelare Herr
2020-11-20 11:31
Fabian vänder tillbaka 

Vi hälsar 20-årige försvarsspelaren Fabian Petersson välkommen tillbaka till Staffanstorp.
Fabian lämnade som 16 åring för spel med Bjärred i pojkallsvenskan.
Sedan följde 2 år i Bjärred div 4 innan återkomsten till Staffanstorp United

Mvh,
Staffanstorp United FC, Herr 
Ulf Lindblad
Bollrummet!
2020-11-15 19:23
Bollrummet har fått en uppfräschning idag! Storstädning och stora bolltunnor till alla lag!
Tack Tobias Jönsson för tunnorna!
Ny spelande assisterande till A-laget
2020-11-11 13:54
Ny spelande  assisterande till A-laget 

Vi är glada att kunna presentera Niklas Olsson som ny assisterande spelande tränare.

Niklas återkommer till Staffanstorp efter 5 år med spel i Nike div 3 och spelande assisterande i Åkarp.
Vi är övertygade om att Niklas och Kim blir ett bra team i vår förhoppning om en framskjuten placering i serien nästa år. 

Varmt välkommen ! 
Samarbete mellan Staffanstorp United och Torns IF
2020-11-08 13:15
Från och med november 2020 inleder Staffanstorp United och Torns IF ett strategiskt samarbete.
Samarbetet syftar till att främja individuell spelarutveckling och ledarerfarenhetsutbyte.
Staffanstorp United är i grunden en breddförening. Men för att möta medlemmarnas önskan om en mer individuell utveckling tar nu föreningen steget att inleda samarbete med en förening på högre nivå som man anser stå för rätt grundvärderingar för att individer ska kunna växa genom sin moderförening.
I motsatt riktning ser Torns IF möjlighet att skapa en relation med de duktiga ungdomar som Staffanstorp United producerar genom en bra barn-, och ungdomsverksamhet.
Samarbetet grundar sig i att Staffanstorp United bedriver en väldigt bra ungdomsverksamhet med många skickliga fotbollsspelare. För vissa individer lockar det att någon gång under sin tidiga fotbollskarriär pröva på junior-eller-seniorfotboll på hög nivå. Genom ett samarbete med Torns IF som spelar i div 1 kan Staffanstorp United nu erbjuda killar från 15 år och uppåt möjligheten att få visa upp sig på ett strukturerat sätt mot en förening som vår styrelse anser har rätt förutsättningar och värderingar.
Oavsett om en provträning leder till en övergång och en fast plats i Torns junior/A-sektion eller ej så kommer Torns IF att föra dialog med och följa upp de individer som uppvisar intresse för att ta nästa steg i sin fotbollsutveckling.
I motsatt riktning öppnar samarbetet till att spelare som inte tar en plats i Torns A-trupp har möjlighet att ta vägen via Staffanstorp Uniteds J-, och A-sektion.
Utöver fokuset på individens utveckling kommer Staffanstorp United att ta hjälp av Torns IF att utveckla sina ledare. Torns IF har under sina år mot elitfotbollens finrum skapat en ledarskara med hög utbildningsnivå och ledare som arbetar inom MFF akademin om dagarna. Denna kunskap kommer Staffanstorp United nu kunna tillgodoräkna sig.
Både styrelsen i Staffanstorp United och Torns IF är mycket nöjda med att ha hittat en form för samarbete som gynnar båda parter i samma utsträckning. Ett jämlikt samarbete brukar leda till goda resultat i slutänden.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P-05 , 03/12 17:39 
Youngboys, 26/11 18:53 
P-05 , 26/11 10:47 
Youngboys, 25/11 20:58 
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners
Matchsponsorer 2020