Missa inte nästa match!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Staffanstorp United FC
Glädje - Gemenskap - Utveckling

Bli medlem i Staffanstorp United FC
BLI MEDLEM
Välkommen till Staffanstorp UnitedVälkommen till Staffanstorp United

Vi är en av regionens största och mest spännande föreningar. Klubben är ett samgående mellan Kyrkheddinge IF och Staffanstorps GIF. Med Staffansvallen som utgångspunkt, bedriver vi en utmärkt ungdomsverksamhet för fotbollsspelare på alla nivåer. Vi strävar efter att vara en öppen och inkluderande förening, för alla. Med ledorden glädjegemenskap, och utveckling, arbetar vi aktivt för att nå detta mål. Välkommen!Erbjudande från Sportringen v. 38
2019-09-13 09:46
Baselayer

På ovanstående priser 15% i rabatt.


På komplett set (tröja + shorts) ges ytterligare 5 % rabatt.


Med vänliga hälsningar


SportringenDM final på lördag 31 augusti på Sandbyvallen för U16!
2019-08-28 13:37
Lagbild

Lördag 31 augusti spelas årets Ungdoms DM - finaler på Sandbyvallen i Södra Sandby


Ni hälsas alla extra välkomna kl. 16.30 då Uniteds U16 killar spelar DM final mot Kristianstad FC!


Vi hoppas på stor uppslutning från Staffanstorp och många supportrar stora som små!


Varmt välkomna!

Ny tillfällig operativ ordförande
2019-06-30 23:13
Hej alla medlemmar,

Ännu en (vår)säsong har nu nått sitt slut. Från styrelsens sida vill vi rikta ett särskilt STORT TACK till alla våra ledare, för det fantastiska arbete de lagt ner för de barn och ungdomar vi har i föreningen. Som förening har vi denna termin växt i medlemsantal, vilket är den bästa feedback vi kan få på att vi har en god och givande verksamhet. 

För styrelsens del har vårsäsongen handlat betydligt mer om att vidareutveckla Staffanstorp United, än att slå samman Staffanstorps GIF och Kyrkheddinge IF. Införandet av barnfotbollscoach, renovering av klubblokal, vidareutvecklad policy, ny hemsida och nya föreningssektioner, införande av HBTQ-bindlar från 13 år och uppåt för att påvisa allas lika värde i en homogen fotbollsvärld, är några av de satsningar vi gjort. 

Innan vi tar sommaruppehåll, vill vi emellertid kommunicera ut en sista nyhet och förändring. Nuvarande ordförande Gustav Plantin kommer tillfälligt att ta ett kliv tillbaka i styrelsearbetet, för att breda rum åt arbete på UEFA i sommar efterföljt av en termins utbytesstudier i Kanada under hösten.

Med anledning av detta kommer Martin Wickström, styrelseledamot och tidigare ordförande i Kyrkheddinge IF, temporärt ta över den operativa styrelseklubban fram t.o.m januari.

Styrelsen nås alltid på styrelsen@staffanstorpunited.se).

Från oss alla till er alla – glad sommar!

Semesterstängt på Kansliet
2019-06-27 10:58

Kansliet kommer att hålla semesterstängt under veckorna 27 - 30.


Vecka 31 går vi på halvfart och finns tillgängliga via Kansliets telefon: 0768 - 777757

(Skicka gärna sms så ringer vi upp)


Vi önskar er en riktigt skön sommar

och så hoppas vi på många soliga fina dagar! /Maria och Björn

2019-06-12 01:07
 
A-lag
Staffanstorp United FC - Bjärreds IF 3-1
2019-06-06 16:31, A-lag

Sol, sol och sol. Nästan 30 grader varmt och en vind som gjorde matchen delvis svårspelad.


Staffanstorp börjar matchen med hög press för att känna pulsen på deras försvar. Det lyckas rätt bra och Bjärred tvingas slå bort många bollar när de hamnar i tidsnöd. Spelet böljar fram och tillbaka och Welle blir frispelad på kanten, trycker sig fram och sätter bollen i mål via en försvarare som inte hinner med,    1-0. En rättvis ledning och Staffanstorp är det bättre laget i första halvlek. Värmen gjorde sig påmind så alla spelare tog chansen att dricka vid varje spelavbrott.


Bjärred började andra halvlek bättre än Staffanstorp. De frångick sitt spel längs marken och försökte lyfta långa bollar bakom Staffanstorps försvar. De försökte anfalla med fler spelare vilket öppnade upp för snabba kontringar. Malmgren tar bollen från egen planhalva, dribblar en, två, tre, fyra spelare, drar bollen i sidled vid straffområdet. 2-0. Han har gjort dessa ruscher innan utan framgång, men idag rann han igenom.

Bjärred trycker på med fler spelare men vårt försvar idag var stabilt. Dock får de en frispark 25 m från mål och reducerar 2-1.

Staffanstorp har flera chanser att utöka ledningen. Ett par nästan lägen, friläge, skott på hjulet vid insida stolpe men den studsade tyvärr inte i mål. 

Det blir aldrig något tryck från Bjärred utan matchen spelas bara av och i minut 94 får Armend bollen och ser att målvakten är långt ute. Från halva planen gör han mål, 3-1 sen blåser domaren för full tid.


Summa summarum:

Fastän vi har många skador och att det är  studentvecka och Staffanstorp har många som tar studenten, så visade laget moral, attityd och vilja att ändå ge allt fastän en del spelare är ”slitna” av olika anledningar.......

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners