Målskyttar:

Viktor Ohlsson 2

Robin Fors 1

Edvin Song 1

Efter vår usla insats i senaste matchen mot Trelleborg så ville vi visa upp oss från rätt sida denna gång. Matchen tar vi tag i ganska omgående och framåt är vi faktiskt väldigt kreativa och hittar fina kombinationer, framförallt en del som vi tränat på. Det skapas lägen under första halvlek, det borde blivit både ett, två och minst tre baljor innan vi gör 1-0 på ett fint anfall där Welle assisterar Olle. Husie har ett riktigt farligt anfall där man kommer igenom och skottet blockas, där även sen returen blockas av uppoffrande försvarare. Första halvlek är positiv med många chanser skapade, samtidigt som det kunde varit väldigt många till om skärpan varit där i passningsspelet. 1-0 i halvlek.

Andra halvlek är också godkänd! Vi fortsätter att skapa chanser och vårt 2-0 mål är otroligt vackert då vi kombinerar oss fram och avslutas med att Welle får assist nummer två, än en gång till Olle. 3-0 löser Fors efter fint förarbete från Silva som kommer in och gör sina första minutrar i år. 4-0 gör ständigt löpande Song med ett fint avslut i bortre hörnet. 4-0 hade vi varit väldigt nöjda med, men tyvärr de sista sekunderna är vi nonchalanta på flera olika sätt, passningsspel, hemåtjobb samt försvarssarbete, vilket gör att Husies duktiga forward kan skruva in 4-1 i bortre hörnet, på matchens sista spark.

Flera steg framåt efter förra matchen. Från att inte skapa en enda chans senast så skapar vi chanser för att komma upp i tvåsiffrigt idag. Bollen ska självklart in i målet också, och där får vi se till o vara ännu mer koncentrerade framöver. En önskan är också att vi ska kunna kontrollera matchen än mer än vad vi gör idag. Det blir lite mycket hawaii, fram och tillbaka när vi leder med 2-0 för att vi ska vara nöjda. Vi får jobba vidare med att vara trygga med bollen och inte alltid slå den svåraste passningen som är möjligt, var vi än är på banan. 3 goa poäng och vi ser fram emot nästa!