Missa inte nästa match!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Staffanstorp United FC
Glädje - Gemenskap - Utveckling
A-lag

Förlust i premiären
2021-06-08 08:55

Staffanstorp-Kosova 1-2 (1-1) 

Målskytt: Andreas Berg

 

Premiärmatchen mot ett topptippat Kosova slutade tyvärr i förlust med 1-2. En enorm besvikelse direkt efter matchen då vi precis som alla lag, velat ha en bra start i seriespelet.

 

Matchen i sig börjar ändå helt okej, och vi tar ledningen med 1-0 på en hörna där Bagge sätter dit den i närmsta hörnet. Efter målet känns de som vi har bra kontroll på matchen, men en längre boll från deras backlinje ut på kanten där vi står lite fel, i samband med att vår mittback plötsligt ramlar, så kommer en Kosovaspelare helt fri och kan chippa bollen över Marius till 1-1.

1-1 står sig i halvlek.

 

Andra halvlek börjar inte bra för vår del. Vi kommer fel in i det och via en frispark nere vid hörnflaggan lyckas Kosova ta ledningen, då vi nickar in bollen i eget mål vid första stolpen.

Härefter äger vi mycket boll och försöker skapa ett tryck mot Kosovas mål. I slutet av matchen får vi en del lägen, men i det stora hela så skapar vi alldeles för lite. Matchen slutar 1-2 till Kosova. 

 

Sammanfattningsvis så står vi bra bakåt under hela matchen. Ett självmål samt ett mål där vår mittback snubblar är otur, men något vi drar lärdom av.

Det finns många bra lag i serien så det kommer bli tufft i varenda match.

 

Vi krigar vidare och hoppas på poängutdelning i nästa match mot Höllviken borta, på söndag kl 14.00.

 

/Kim


Nyhetsarkiv
Förlust i premiären2021-06-08 08:55
Första 2-3 veckorna2021-02-10 19:21
RESTRIKTIONER2021-02-10 16:58
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners
Matchsponsorer 2021