Missa inte nästa match!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Staffanstorp United FC
Glädje - Gemenskap - Utveckling
A-lag

Staffanstorp United FC - Bjärreds IF 3-1
2019-06-06 16:31

Sol, sol och sol. Nästan 30 grader varmt och en vind som gjorde matchen delvis svårspelad.


Staffanstorp börjar matchen med hög press för att känna pulsen på deras försvar. Det lyckas rätt bra och Bjärred tvingas slå bort många bollar när de hamnar i tidsnöd. Spelet böljar fram och tillbaka och Welle blir frispelad på kanten, trycker sig fram och sätter bollen i mål via en försvarare som inte hinner med,    1-0. En rättvis ledning och Staffanstorp är det bättre laget i första halvlek. Värmen gjorde sig påmind så alla spelare tog chansen att dricka vid varje spelavbrott.


Bjärred började andra halvlek bättre än Staffanstorp. De frångick sitt spel längs marken och försökte lyfta långa bollar bakom Staffanstorps försvar. De försökte anfalla med fler spelare vilket öppnade upp för snabba kontringar. Malmgren tar bollen från egen planhalva, dribblar en, två, tre, fyra spelare, drar bollen i sidled vid straffområdet. 2-0. Han har gjort dessa ruscher innan utan framgång, men idag rann han igenom.

Bjärred trycker på med fler spelare men vårt försvar idag var stabilt. Dock får de en frispark 25 m från mål och reducerar 2-1.

Staffanstorp har flera chanser att utöka ledningen. Ett par nästan lägen, friläge, skott på hjulet vid insida stolpe men den studsade tyvärr inte i mål. 

Det blir aldrig något tryck från Bjärred utan matchen spelas bara av och i minut 94 får Armend bollen och ser att målvakten är långt ute. Från halva planen gör han mål, 3-1 sen blåser domaren för full tid.


Summa summarum:

Fastän vi har många skador och att det är  studentvecka och Staffanstorp har många som tar studenten, så visade laget moral, attityd och vilja att ändå ge allt fastän en del spelare är ”slitna” av olika anledningar.......


Nyhetsarkiv
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners