Missa inte nästa match!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Staffanstorp United FC
Glädje - Gemenskap - Utveckling
P-10

Bingolottos julkalendrar!!
2019-10-01 23:47
Hej alla,

Nu är det jul igen... eller iallafall snarare än vi tror och det betyder att det är dags för årets försäljning av Bingolottos julkalendrar!! 

Förra året sålde kalendrar verkligen som smör i solsken, försäljningen gjorde att vi fick in en bra summa till killarnas lagkassa. Dessa pengar kommer väl tillhands för killarna som de kan använda till cuper och annat skoj! 
Kalendern kostar 100 kr, för varje såld kalender upp till 500 st får vi 25 kr per kalender. Men när vi säljer över 500 st så går 50 kr per såld kalender direkt till vår lagkassa. 

Planen även för i år är att alla spelare hämtar ut 10 st vardera, detta för att alltid ha en kalender redo att sälja och för att det blir lättare att ha  koll på antalet kalendrar inför redovisning till klubben. 
Man ansvarar för summan av sålda kalendrar samt även eventuellt osålda kalendrar fram till redovisningen, mer info om det kommer framöver.
Finns behovet av fler kalendrar så går detta givetvis att ordna.
Nytt för i år är att om man känner att man inte kan/vill sälja så kan man kan köpa sig fri. Det vill säga att man får betala in de 250 kr till lagkassan som de 10 kalendrarna skulle gett i vinst. Vill man göra detta så meddelar ni mig så dokumenterar jag detta på samma sätt som övriga kalendrar. 
Inbetalning kommer att ske när övriga kalendrar redovisas, mer info om detta kommer längre fram. 

Kalendrarna finns hemma hos mig ( Lagmansvägen 10, telefon 0708-52 34 13). Kommer att vara på träningen imorgon, 2/10, för de som vill hämta då eller så hör ni bara av er. Kommer även att finns på träningarna nästa vecka. 

Trevlig kväll🎅 // Anneli (Elliots mamma) 
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners