Missa inte nästa match!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Staffanstorp United FC
Glädje - Gemenskap - Utveckling
A-lag

Rosengårds FF - Staffanstorp United FC 3-1
2019-09-06 23:39

Ruggigt väder på Rosengårds IP en fredagskväll. Ömsom regn, ömsom småregn.

Fin gräsmatta så många närkamper och glidtacklingar var väl att väntas av båda lagen.


Staffanstorp börjar piggast och har bra passningsspel och hittar olika varianter och behåller bollen inom laget. Lucas får efter ett tag fast bollen på Rosengårdsplanhalva och gör mål igen, sjätte matchen i rad, imponerade, 0-1


Det blir en hel del skrik och ifrågasättande från Rosengård vid i stort sett varje beslut domaren tar. Detta byggs på efterhand och frisparkarna går i Rosengårds favör mer och mer. Ju högre man skriker, desto mer får man. Staffanstorp står emot och försvarar sig bra, men då får de en boll till skänks, pang, rakt upp i krysset. Snyggt mål och otagbart, 1-1.


Andra halvlek startar och tyvärr fortsätter det att skrikas på domslut för hands, straff osv från Rosengård men de är det bättre laget nu och pressar pressar pressar laget. De har ett bra passningsspel så detta att påverka domaren behöver inte detta laget. Staffanstorp får gula kort för snack…..kunde vara det omvända kanske, men så funkar fotbollen. Till slut får Staffanstorp en utvisning och är nere på 10 man. De försöker och försvarar sig bra men till slut så kommer 2-1.


10 man och i brygga. Då anfaller Staffanstorp och har bollen som ett snöre mellan alla spelare, frispelar en spelare helt ren med målvakt….offside….omöjlig ekvation. Spelaren var 5 meter bakom backlinjen när bollen spelas, även Rosengårds supporters reagerade. Mycket konstigt domslut, men denna domare hade nog en helt enkelt inte sin bästa kväll som domare, en hel del konstiga beslut, ofta till Rosengårds fördel. Så är fotbollen idag.


Matchen slutade 3-1 men nja surt i bägaren ikväll. Det var uppförsbacke från minut ett vilket är jobbigt.


Summa summarum:

Bollen är rund, yttre faktorer påverkar alla inblandade, även de med beslutsrätt, domaren dömer, spela tills domaren blåser, inte alltid rättvist, flyt ska man ha. Listan kan göras lång, men några matcher kvar och bara komma igen! Så är fotboll!


Nyhetsarkiv
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners