Missa inte nästa match!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Staffanstorp United FC
Glädje - Gemenskap - Utveckling
P-09

Bli medlem i Staffanstorp United FC
BLI MEDLEM
Välkommen till Staffanstorp United U15

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till Staffanstorp United FC U15.

Sugen på att komma och provträna? Hör av dig via mejlen nedan.

Se lagets kalender för aktuella träningar.

Vid frågor kontakta oss gärna med ett mail till: ledarep09@staffanstorpunited.se

Avancemang i Vinterserien - U15 till semifinal
2024-03-10 17:51

 

Idag väntade lokalkonkurrenten Uppåkra i kvartsfinalen i Vinterserien på ett blåsigt Vallen, och med en försenad matchstart på grund av att ingen domare var närvarande. Men inga yttre omständigheter skulle få störa oss; vi fokuserade på vår egen prestation. Vi började darrigt, och Uppåkra tog tag i taktpinnen och skapade några halvchanser från distans, men inget som gav Sam några bekymmer. Vi började jobba oss in i matchen och skapade också några lägen som kunde ha resulterat i mål.

Så fick vi det så viktiga första målet i sådana här matcher; en omställning och vi får iväg en lobb som en av deras spelare tar med handen. Rött kort och straff till oss, som Adam säkert placerar i mål.

I slutet av första halvlek skapade Uppåkra några lägen där Sam inte bara gjorde en eller två, utan tre räddningar, varav ett vasst skott som Sam slänger sig till vänster för att rädda till en resultatlös hörna.

I samband med räddningarna drabbades Sam av en skada som gjorde att han inte kunde spela i andra halvlek. Istället kliver Harald in i målet och gör ett mycket bra och lugnt inhopp. Uppåkra pressade på, men vi låg oftast rätt i positionerna och vi lyckades utöka ledningen till 2-0 genom Peter.

 

Efter 2-0 blir det lite stressigt då vi spelade på tiden och på omställningar, men inga större chanser för Uppåkra. Från ingenstans fick de så småningom ett friläge, och 2-1 var ett faktum. Vi lyckades hur som helst rida ut stormen och även utöka till 3-1 genom Peter igen, hans andra mål för dagen. Det blev lite gnälligt på slutet när det gick upp för Uppåkras spelare att de skulle förlora matchen; de var segervissa efter vårt första möte i säsongen, en vinst för dem med 7-1.

Men idag var vi starkast och gjorde det TILLSAMMANS igen.

Vi tog oss till semifinal och där väntar Lilla Torg.

Tack till vår egen hejarklack som stöttade oss genom matchen.

Stefan/tränarna

FORZA UNITED U15 .

 

U15 slog ut Ängelholm i Vinterserien
2024-03-02 19:32

Då var det dax för åttondelsfinal i Vinterserien.
Dagens motståndare Ängelholms FF, en ny bekantskap för oss. De kom som vinnare av sin kvalgrupp, så vi var laddade. "Våran hemmaplan" - då ska vi diktera spelet.
Vi börjar matchen bra, tar tag i spelet och skapar ett par farliga lägen där vi tyvärr springer offside ett par gånger. Men som det ofta händer när ett lag ligger på, så fick Ängelholm ett omställningsläge från mittplan och avancerar mot vårt mål. Med ett väl avvägt långskott (lobb) som ställer Sam, så tar de ledningen 0-1. Inte rättvist!
Men vi knyter näven i fickan och fortsätter styra matchen. Vi får utdelning då deras målvakt fäller Adam i straffområdet och drar på sig en 5 min utvisning.
Adam tar själv straffen och sätter den säkert. Med en utespelare i målet så hinner vi med att ta ledningen innan paus, igen Adam som hittar rätt med med ett inlägg/skott som seglar över deras målvakt.
Andra halvlek blir inte så välspelad,men vi städar av Ängelholm komfortabelt, med ett fortsatt bra försvarsspel över hela banan. Vi utökar vår ledning i den 64:e matchminuten  genom ett av våra nyförvärv från Arlöv, Lucas efter ett vackert anfall. Valle nickar till vårt andra nyförvärv från Arlöv, Hamza som hittar Adam i djupet som spelar in till Lucas som sätter den.
Efter det så hämtar sig inte Ängelholm utan vi spelar av matchen. Idag ska alla ha beröm. "LAGET" gjorde det tillsammans. Tog jobbet utan boll och med hårt jobb kommer man långt.
I Tränarstaben så är vi nöjda med resultatet idag. Vi ser stor potential i laget. Det kommer bli ännu bättre med ännu mer träning tillsammans då vi är många nya med ett nytt spelsystem.
Uppåkra nästa i kvartsfinal då ska vi ta revanch från matchen tidigare på säsongen.

Stefan/tränarna
FORZA UNITED U15

Citygross kvitton
2020-07-05 11:01
Hej,

En påminnelse nu under sommaren att fortsätta samla in City Gross kvitton. Varje kvitto ger oss 1% av summan direkt till laget så varje krona är viktigt för oss.

Vi kommer att samla in alla kvitton från er i mitten av augusti. Det ska vara fysiska (ej elektroniska) kvitton från Staffanstorp butiken (ej St. Bernstorp, dessa accepteras inte). Kvittona lämnas per spelare till oss märkt med totalsumma och antal kvitton samt spelarens namn.

VI kommer att återkomma till vem ni lämnar och när ni ska lämna dessa kvitton längre fram men jaga mor- och farföräldrar eller andra ni känner till att samla City Gross kvitton. 

Trevlig sommar!
//Tränarna
Möjlighet till Personlig tränare / utveckling
2020-06-28 11:03
Flash Academy!
Be so god they can’t ignore you!
I livet kommer många inte tro på dig eller förstå hur bra du kan bli och många kommer ignorera dig, men det är OK! Bli så bra så de inte kan ignorera dig.

Flash Academy erbjuder dig individuella träningar som utvecklar dig både tekniskt, fysiskt & mentalt i fotboll. Vi ger dig verktygen att våga tro på dig själv och hjälper dig bli så bra att ingen kan ignorera dig mer.
Testa Flash Academy nu för det är ”now or never”
För mer info besök Flash_academy på Instagram eller Facebook och kontakta mig, då har du tagit första steget för din egen utveckling!

——————————————————————————

Detta företag drivs av Staffanstorp United’s egen produkt Navid Jashar!
Navid spelar idag fotboll med Torn IF i division 1!!
En härlig kille med mycket driv och och en fantastisk målinriktning.

//Daniel

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 19/04 13:27 
Hem, 16/04 15:23 
Hem, 27/03 14:49 
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners
Matchsponsorer 2023