Missa inte nästa match!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Staffanstorp United FC
Glädje - Gemenskap - Utveckling
P-05

Välkommen till Staffanstorp United P05
Vårt stora härliga Fotbollsgäng!! (Fotograf Håkan Ahrling)

Välkommen till Staffanstorp United P05 

 

Inför säsongen 2020 och stundande 11-manna spel, är vi 48 spelare och 5 ledare som arbetar tillsammans för att utveckla oss som spelare och lag i världens roligaste sport - Fotboll. Ledarna är uppdelade med olika ansvarsområden vilket gör att vi hela tiden kan ge dig en stimulerande utveckling som fotbollsspelare. För målvakter har vi egen målvaktstränare inom laget.


Under 2020 kommer vi att delta med ett lag i Skåneserien A och ett lag i Sydväst A.


Vi tränare ställer krav på våra killar att genomföra träningar och matcher utifrån sin egen förmåga i ett högt tempo och med hög fokusering. Alla ska efter varje träning och match vara trötta och känna att man gjort sitt bästa samtidigt som vi vill att killarna ska våga ta för sig och utmana sig själva på fotbollsplanen. 

 

Vi tränar två gånger i veckan, måndagar och onsdagar 18.30 - 20.00 på Staffansvallen i Staffanstorp med samling i omklädningsrum 3  kl 18.15 samt ett fyspass/vecka på torsdagar 17.30 - 18.30.


Våra träningar innehåller högt tempo, hög kvalitet, och med varierande övningar efter nivå och färdigheter, allt efter ett utarbetat tränings schema/vecka.

 

Är du sugen på att börja träna så hör av dig till oss. Kontaktuppgifter till tränarna hittar du under fliken "Kontakt"

Då är vi i gång!!!
2021-01-16 14:27
Fysträningen i torsdags med james...
Äntligen har vi kommit i gång med träningen ( corona-anpassad) veckan har bjudit på det mesta i väderväg, i måndags blåst och ösregn, och onsdagen en inställd träning pga stor mängd blötsnö på planen, och på torsdagen genomfördes ett fyspass i snö och minusgrader., alltså normala förhållande i försäsongsperioden;)
Men vi saknar några spelare som INTE varit på plats i veckan, hoppas ni hittar er utrustning och kommer nästa vecka, och glöm inte att meddela frånvaro så vi vet er status.
Träningstart Mån 11/1 Kl.18.30
2021-01-10 18:18
Nu drar vi igång säsongen på riktigt, första träningen är i morgon (Måndag) fortsättningsvis tränar vi Måndagar och Onsdagar 18.30-20.00 och Torsdagar 17.30-18.30 //välkomna!!
Vi hälsar James välkommen!!
2021-01-09 21:32
Vi har nöjet att hälsa James välkommen som fystränare till vårt lag. Detta kommer att bli något utöver det vanliga vill jag lova. Fys träningen är på Torsdagarna kl.17.30-18.30 på staffansvallen.
Ny spelare!
2020-12-09 07:53
Hej, 

Vi hälsar Léon Musekura från Veberöds AIF välkommen som ny spelare till P05 inför säsongen 2021. Efter en provträning väljer Leon att fortsätta sin fotbollsutbildning hos oss i Staffanstorp. Välkommen till P05!

//Tränarna
Dags att presentera Emiliano, lagets nya assisterande tränare!
2020-12-07 11:23
Hej

Nu är det dags att presentera Emiliano, lagets nya assisterade tränare som har varit med några veckor med killarna.

Emiliano Moreno heter jag, 21 år gammal och är från Husie från första början. Är gift och har ett barn på 2 år. Bor just nu i Bara.

Min resa som spelare började i Husie IF och sen gick det bara uppåt. Med en bra ledarstab så kan man komma att bli en bättre spelare och person både på och utanför planen.

Klubbarna jag har spelat för är: Husie IF, Real Malmö, Landskrona Bois, Billesholms GIF, Svalövs BK,  Högaborgs BK och nu senast Kågeröds BOIF så jag har en bred erfarenhet av spel i flera klubbar.

Jag fick erbjudandet som tränare i Staffanstorps United vilket ska blir superkul. Mitt mål är helt enkelt att få grabbarna att ha roligt samt självklart få dom att utvecklas på bästa möjliga sätt.

Vi ses på planen, kring träningar och matcher framöver.

//Emiliano
Välkommen till P05
2020-11-21 13:49
Pga av det läge som råder (covid-19) så kan vi inte bjuda in till provträning. Därför vill vi komma i kontakt med spelare som vill prova på nya utmaingar, I år spelade vi i Skåneserie A och sydvästra A. Så tveka inte utan hör av dig till mig Patrik Andersson ( Huvudtränare) 0702116865 Alt.  padan_a@hotmail.com 
Uppdaterad info kring Covid-19
2020-10-28 17:00

Med anledning av ny restriktioner relaterade Covid-19 gäller följande för Staffanstorp United från och med 16:30 idag 28 oktober 2020 tills vidare:

 

  • Spelare födda 2005 och senare kan fortsätta med att bedriva träning i enlighet med direktiv och råd från hälsovårdsmyndigheter
  • Spelare födda 2004 och tidigare får ej deltaga i träning på Staffansvallen. Styrelsen för en diskussion med kommunen i ärendet men för stunden gäller detta direktiv.
  • Klubblokalen får ej beträdas
  • Omklädningsrummen får ej beträdas.
  • ”Röda huset” får ej beträdas
  • Kiosken skall hållas stängd
  • Cupdeltagande skall undvikas

 

Skånes Fotbollförbund kommer under kvällen med uppdaterad information så var beredd på att direktiven ovan kan komma att ändras.

Vi kommer då även att klargöra för vad som gäller för tävlings- respektive träningsmatcher

 

Vid frågor, vv skicka till styrelsen@staffanstorpunited.se men invänta gärna uppdaterat besked som kommer senare.

 

Mvh

Styrelsen

 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners
Matchsponsorer 2020