Missa inte nästa match!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Staffanstorp United FC
Glädje - Gemenskap - Utveckling
P-05

Välkommen till Staffanstorp United P05
Vårt stora härliga Fotbollsgäng!! (Fotograf Håkan Ahrling)

Välkommen till Staffanstorp United P05 

 

Inför säsongen 2020 och stundande 11-manna spel, är vi 47 spelare och 5 ledare som arbetar tillsammans för att utveckla oss som spelare och lag i världens roligaste sport - Fotboll. Ledarna är uppdelade med olika ansvarsområden vilket gör att vi hela tiden kan ge dig en stimulerande utveckling som fotbollsspelare. För målvakter har vi egen målvaktstränare inom laget.


Under 2020 kommer vi att delta med ett lag i Skåneserien A och ett lag i Sydväst A.


Vi tränare ställer krav på våra killar att genomföra träningar och matcher utifrån sin egen förmåga i ett högt tempo och med hög fokusering. Alla ska efter varje träning och match vara trötta och känna att man gjort sitt bästa samtidigt som vi vill att killarna ska våga ta för sig och utmana sig själva på fotbollsplanen. 

 

Vi tränar två gånger i veckan, måndagar och onsdagar 18.30 - 20.00 på Staffansvallen i Staffanstorp med samling i omklädningsrum 3  kl 18.15 samt ett fyspass/vecka på torsdagar 17.30 - 18.30.


Våra träningar innehåller högt tempo, hög kvalitet, och med varierande övningar efter nivå och färdigheter, allt efter ett utarbetat tränings schema/vecka.

 

Är du sugen på att börja träna så hör av dig till oss. Kontaktuppgifter till tränarna hittar du under fliken "Kontakt"

Uppdaterad info kring publik vid våra hemmamatcher!
2020-08-14 13:08


SvFF har den 10 augusti gått ut med att i vissa fall tillåta 50 personer som publik till matcher. Detta följer Skånes Fotbollsförbunds uppsatta riktlinjer. Vi som Förening följer dessa.


Riktlinjerna för att tillåta Publik är enligt SVFF nedanstående

Arrangerande förening skall säkerställa att:

  • åskådarantalet aldrig överstiger 50 personer,
  • åskådare som inte tillhör samma familj/sällskap kan sitta eller stå med minst 1,5 m avstånd,
  • trängsel inte uppstår, och avstånd kan hållas, vid inpassage samt under match och efter match,
  • åskådarna har tillgång till handtvätt eller handsprit,
  • hålla en god hygien på idrottsanläggningen, inklusive att så ofta som möjligt torka av ytor och material som många rör med händerna,
  • samtliga åskådare på lämpligt sätt informeras om gällande ordningsregler före, eller senast vid, ankomst till matchen, samt
  • utse ansvarig(a) att tillse att åskådarna följer gällande ordningsregler, samt följa polismyndighetens anvisningar för offentliga tillställningar

Ansvaret för att detta följs ligger på varje Match/Lag som spelas. Utse som alltid Matchvärdar till matchen. Värdarna kan förslagsvis också hjälpa till så riktlinjerna följs.

Kiosken – öppnar igen vid matcher dock med begränsat utbud. Enbart Swishbetalning.

Som tidigare:

 - Man stannar hemma vid sjukdomssymptom både vid träning och match.

- Omklädningsrummen på Staffansvallen är stängda tills vidare.

- Vi håller avstånd och undviker trängsel.

- 3 Toaletter i huvudbyggnaden är till förfogande

Vidare information från Skåneboll och SvFF hittar ni genom följande länk:

http://www.skaneboll.se/arkiv/2020/08/mojlighet-till-publik-om-max-50-personer/

Detta gäller enbart våra hemmamatcher. Hur varje förening gör vid varje bortamatch kan skilja sig från dessa direktiv. Var vänlig och respektera varje förenings beslut!

//Tränarna

Dags att lämna in City Gross kvitto
2020-08-10 11:13
Hej,

Nu är det dags att lämna in Citygross kvitton.
Detta är en viktig inkomstkälla till laget då 1% av totalsumman går direkt till lagkassan.

Räkna ihop summan på era kvitton. Lägg dessa i ett kuvert/påse och märk med namn, antal kvitton och den sammanräknade summan.

Det är endast fysiska kvitton från Citygross Staffanstorp som gäller.

Lämna era kvitton till Alexander(Sander) på träningen eller på Nordstrandsväg 28 senast torsdag den 20/8-20

Mvh
Caisa
Träningsstart idag 27/7
2020-07-27 15:49
Hej, 

Äntligen träningsstart igen efter sommaruppehållet. Samma tid som vanligt 18.30 med samling 18.20 på plan 2.

/Tränarna
Ändringar i tränarstaben
2020-07-07 09:43
Hej,

Efter många år som tränare och delaktiga i P05 laget på många sätt så har Peter och Christoffer valt att kliva av som tränare för P05. Tiden räcker inte längre till för deras del men vi kommer att få se dem kring laget som publik eller film ansvariga framöver kring våra killars matcher.

Tack för all tid som ni har lagt ner på laget genom alla dessa år!

//Tränarna
City Gross kvitto
2020-07-03 11:01
Hej,

En påminnelse nu under sommaren att fortsätta samla in City Gross kvitton. Varje kvitto ger oss 1% av summan direkt till laget så varje krona är viktigt för oss.

Vi kommer att samla in alla kvitton från er i mitten av augusti. Det ska vara fysiska (ej elektroniska) kvitton från Staffanstorp butiken (ej St. Bernstorp, dessa accepteras inte). Kvittona lämnas per spelare till oss märkt med totalsumma och antal kvitton samt spelarens namn.

VI kommer att återkomma till vem ni lämnar och när ni ska lämna dessa kvitton längre fram men jaga mor- och farföräldrar eller andra ni känner till att samla City Gross kvitton. 

Trevlig sommar!
//Tränarna
Träningsuppehåll i Sommar!
2020-06-26 12:50
Njut av ledigheten men gärna med en fotboll i närheten!
Hej, 
Nu på måndag 29/6 har vi sista träningen innan sommaruppehållet. Det blir en rolig träning i ca 45 minuter och sedan bjuder vi på grillad korv och hamburgare med dricka.
Efter det är det sommarledighet i ca 3 veckor innan vi startar igen den 27/7.

När vi startar igen så är det full fokus i högt tempo som gäller så se till att ni håller igång i sommar med motion. Ut och spring, gå till gymmet, simma, spela fotboll. Vi vill att ni alla är i bra form när vi startar igen efter ledigheten.

För att underlätta till detta så kommer vi att under sommarledigheten ha frivillig extra träning på onsdagar. Vi återkommer ang. vilken tid detta blir då vi tar hänsyn till vädret samma dag.

Vi kommer att spela lite träningsmatcher direkt efter träningsstart för att få igång tempot direkt och sedan är serierna igång igen i mitten av augusti med stort fokus på att nå våra uppsatta mål för året.

Vi önskar er alla en fantastisk fin sommar. Njut av ledigheten - det har ni alla förtjänat efter den fina vårsäsongen. Nu ser vi till att hösten blir ännu bättre!

//Tränarna
Ett stort grattis och Lycka till!
2020-06-22 10:57
Ett stort grattis och Lycka till Calle!

Carl Nsenga har blivit uttagen som en av de 32 uttagna av ca 200 STU deltagare från alla lag i Skåne som skall spela en internmatch den 25 juni i Lödde och få chansen att premieras till SvFF Riksläger på Bosön senare i sommar.  

Riktigt kul och mycket bra jobbat!

Ett stort lycka till önskar vi ledare och spelare!
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners
Matchsponsorer 2020