Missa inte nästa match!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Staffanstorp United FC
Glädje - Gemenskap - Utveckling
A-lag

KSF Srbija Malmö – Staffanstorp United FC 1-3
2019-08-13 22:47

Matchdags igen. 

Täta matcher nu. I lördags, ikväll och ny match på lördag.


Pga av vattensjuk gräsplan så spelades denna match på Lindängens konstgräs. Det var ett tag sen laget spelade på detta underlag, men fotboll spelas alltmer på detta underlag så det är bara att acceptera.


Matchen är igång och Srbija inleder riktigt starkt. Hög press och de pressade verkligen backlinjen hela tiden. Spelet kom aldrig igång och passningarna blev långbollar. De vann både första och andra bollen och skapade tryck mot vårt mål. 1-0 kom på ett fint skott utanför straffområdet när de hade återerövrat bollen. Deras press avtog lite i mitten av halvleken för inget lag orkar springa så mycket i 90 minuter.

Ett bra anfall med mycket folk gör att Staffanstorp kommer runt på kanten, skär in och spelaren blir fälld. Straff! Första i år, helt obegripligt att Staffanstorp får sin första straff i omgång 15. Detta kan man analysera till förbannelse, men Danne går fram och rullar den i fel hörn för målvakten, 1-1.


Nu är Staffanstorp det bättre laget och rullar runt bollen. Lucas får bollen snett inåt bakåt och gör 1-2 innan paus.


Samma visa i upptakten av andra halvlek som i första. Srbija pressar och pressar och tyvärr faller Staffanstorp lågt och hamnar på hälarna på egna planhalvan. De har många kvicka och dribblingsskickliga spelare men de kommer inte runt försvaret. Srbija börjar slå långbollar för att bryta igenom men Staffanstorp försvarar sig bra.

Det kommer många lägen då Staffanstorp  kan kontra och avgöra men bollen vill inte i mål.

Vi har frisparkar och hörnor som kunde bli mål men icke. Till slut får Lucas chansen igen och sätter 1-3 på ett långskott.

Nu satsar Srbija allt med 5 min kvar. Linus räddar med utsträckt ben på mållinjen och sen blåser domaren av matchen.

En svängig match men med ett bra slutresultat och stundtals bra spel från Staffanstorp.


//

 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners