Missa inte nästa match!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Staffanstorp United FC
Glädje - Gemenskap - Utveckling

Knattespelen Omgång 1
vs
Staffanstorp United FC
Knattespelen Omgång 1 vsStaffanstorp United FC

  INFORMATION

Matchstart:sön 26 april, 12:00
Plats:Tolvans IP Löddeköpinge
Samling: Entrén vid Staffansvallen
Aktivitetsinfo: Vi samlas på Vallen enligt tiderna nedan och kör sedan till Löddeköpinge när alla är inräknade och allt är OK.

12:00 Samling Staffanstorp United Grön
12:45 Samling Staffanstorp United Gul

Begränsade platser, 18 spelare totalt till våra 2 lag. Det är först till kvarn som gäller och de som inte får plats nu till omgång 1 har förtur omgång 2.
Har ert barn inte fått matchställ tidigare så har vi 2 eller 3 extra, hör av er till mig så fort ni anmält er. När dessa är slut så får man avstå sin plats denna omgång så skall jag beställa fler matchställ till omgång 2.

Spelschema:
Arrangör: IF Lödde söndag 26 april
(Tolvans IP)
Tid Lag

13.00 IF Lödde gul - Staffanstorps U grön
13.45 IF Lödde svart - Staffanstorps U gul
14.30 Staffanstorps U grön - Häljarps IF 1
15.15 Staffanstorps U gul - Kävlinge GIF

Vi kommer att spela på 2 planer med ca. 80 meters mellanrum på vår KG plan. De lag som inte spelar kommer att få samlingsplatser på behörigt avstånd från de lag som spelar.

Föräldrar kommer att ha tillgång till toaletter och till kiosk (för att få en kaffekopp eller en korv medan de väntar) på idrottsplatsen men kommer inte att kunna närvara runt själva matchplanerna.

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners
Matchsponsorer 2023